סלט עגבניות ומלון עם צדפות ופלפל ורוד
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אננס קלוי עם פלפל ורוד, Crostini עם Ricottan ו Peppercorns ורוד, ו Terrine de Campagne עם גרגרי פלפל ורוד.
הוראות
חותכים מלונים דק ושוכבים על מגש רדוד גדול. חותכים עגבניות לרוחב ולהניח על מגש עם מלונים.
להקציף יחד מיצי לימון וליים, צ ' ילי, סוכר חום, 1 כפית. מלח, 3 כפות. שמן, זנגביל, ו 3/4 כפית. פלפל.
יוצקים את כל אבל 2 כף. רוטב על מלון ועגבניות.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה (לא nonstick) על חום גבוה. צדפות טפיחה יבשות ועונות עם מלח וגרגירי פלפל ורודים שנותרו. כאשר מחבת חם, יוצקים הנותרים 2 כפות. שמן זית; מניחים צדפות אחד בכל פעם במחבת, מרווחים באופן שווה; ומבשלים עד חום זהוב וקשוח, 2 דקות. להתהפך ולבשל בצד השני, 1 דקה.
מוסיפים צדפות חמות לצלחת, טפטוף עם ההלבשה הנותרת, ומגישים.