זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אננס קלוי עם פלפל ורוד, Crostini עם Ricottan ו Peppercorns ורוד, ו Terrine de Campagne עם גרגרי פלפל ורוד.
הוראות
1
חותכים מלונים דק ושוכבים על מגש רדוד גדול. חותכים עגבניות לרוחב ולהניח על מגש עם מלונים.
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את כל אבל 2 כף. רוטב על מלון ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מלון
4
תן להשרות 10 דקות.
5
בינתיים, לחמם מחבת גדולה (לא nonstick) על חום גבוה. צדפות טפיחה יבשות ועונות עם מלח וגרגירי פלפל ורודים שנותרו. כאשר מחבת חם, יוצקים הנותרים 2 כפות. שמן זית; מניחים צדפות אחד בכל פעם במחבת, מרווחים באופן שווה; ומבשלים עד חום זהוב וקשוח, 2 דקות. להתהפך ולבשל בצד השני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים צדפות חמות לצלחת, טפטוף עם ההלבשה הנותרת, ומגישים.