סלט עגבניות-מלון קיץ הוא מאכל צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו . מתאים ל-12 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 163 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת פטה, עגבניות מורשת תינוק ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט מלון קיץ , סלט מלון קיץ ומרק מלון קיץ .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, המלפפון, המלפפון, הגבינה, האבוקדו, גרגיר הנחלים, הבזיליקום והבצל.
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה של Kumeu River Village עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
שרדונה של כפר נהר קומאו
יין זה הותסס ב-25% בחביות עץ אלון צרפתי ישן, ו-75% במיכלי נירוסטה, כך שיש השפעה קטנה מאוד של עץ אלון על האף או החך. זה איפשר לפרי התוסס להופיע בצורה יפה עם ניחוחות ליים ולימון תוססים וקוצניות צורנית ומינרלית עם רמזים של תאנה ואפרסק לבן. האמצע הכבד משקל מראה גם בשלות אפרסקית יחד עם מינרליות חומצה פריכה המעניקה ליין מרענן איכות ניקוי. יין זה מענג כאפריטיף, ואפילו טוב יותר לשתייה עם דגים ורכיכות.