סלט עדשים איטלקי
המתכון סלט עדשים איטלקי מוכן בערך 28 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 487 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן האוכלרשת יש 5 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, מלפפון, עדשים ירוקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: סלט פלומקוט, תפוז ועדשים... ופייב חמש שישי: מנות עדשים מקסימות, מרק עדשים איטלקי, ו מרק עדשים איטלקי.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את העדשים ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 18 עד 20 דקות.
מסננים ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
מניחים עדשים ושאר מרכיבי הסלט בקערת סלט גדולה.
מניחים את מיץ הלימון בקערה קטנה. מוסיפים לאט את השמן, תוך הקצפה מתמדת, עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם
יוצקים את הוויניגרט על הסלט וזורקים היטב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנגיובזה (כמו אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה מרוממים בצורה מושלמת גם על ידי גבינות מיושנות.