קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלט עדשים איטלקי

סלט עדשים איטלקי
המתכון סלט עדשים איטלקי מוכן בערך 28 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 487 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן האוכלרשת יש 5 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, מלפפון, עדשים ירוקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: סלט פלומקוט, תפוז ועדשים... ופייב חמש שישי: מנות עדשים מקסימות, מרק עדשים איטלקי, ו מרק עדשים איטלקי.

הוראות

1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את העדשים ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3
מסננים ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
4
מניחים עדשים ושאר מרכיבי הסלט בקערת סלט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את מיץ הלימון בקערה קטנה. מוסיפים לאט את השמן, תוך הקצפה מתמדת, עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את הוויניגרט על הסלט וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנגיובזה (כמו אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה מרוממים בצורה מושלמת גם על ידי גבינות מיושנות.