לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, גזר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עדשים חמות עם מנגולד נבול, סלק קלוי וגבינת עיזים, סלט עדשים חם עם גבינת עיזים, ו סלק קלוי סלט פיסטוק וגבינת עיזים.
הוראות
1
התחל על ידי צלייה סלק.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1
קושרים יחד ענפי בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה וטימין בבד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
מניחים ציר עוף בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את העדשים, מתבלים במלח ופלפל, ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
עדשים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים היטב וזורקים את שקית הגבינה של הארומטים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת לכלי מרופד במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מוסיפים את השום והגזר למחבת ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים למחבת את העדשים והבייקון המבושלים ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הטימין הקצוץ ו -1 כף חומץ שרי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עדשים מבושלות
חומץ שרי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
להרכבה מניחים את הפריזה בקערה גדולה, זורקים עם מחצית מהוויניגרט ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הסלק הקלוי סביב החלק החיצוני של 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים את הירוקים בין כל צלחת במרכז. מעל את הפריזה עם כמה מהעדשים החמות ומניחים פרוסה מגבינת העיזים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיזים
ויניגרט
עדשים
אנדיב מתולתל
ירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מזלפים כל סלט עם הוויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
11
מגישים עם פרוסות לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
12
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מעיל סלק קלות בשמן. עוטפים סלק בנייר אלומיניום, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור עד לבישול, כ-45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר למשך 10 דקות ואז מקלפים ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מקציפים יחד את החומץ, החרדל, הטימין והמלח והפלפל בקערה קטנה. מטפטפים לאט את השמן ומקציפים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)