קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים

סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, גזר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עדשים חמות עם מנגולד נבול, סלק קלוי וגבינת עיזים, סלט עדשים חם עם גבינת עיזים, ו סלק קלוי סלט פיסטוק וגבינת עיזים.

הוראות

1
התחל על ידי צלייה סלק.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1
קושרים יחד ענפי בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה וטימין בבד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
מניחים ציר עוף בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את העדשים, מתבלים במלח ופלפל, ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים היטב וזורקים את שקית הגבינה של הארומטים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת לכלי מרופד במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מוסיפים את השום והגזר למחבת ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים למחבת את העדשים והבייקון המבושלים ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הטימין הקצוץ ו -1 כף חומץ שרי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
חומץ שריחומץ שרי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
להרכבה מניחים את הפריזה בקערה גדולה, זורקים עם מחצית מהוויניגרט ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הסלק הקלוי סביב החלק החיצוני של 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים את הירוקים בין כל צלחת במרכז. מעל את הפריזה עם כמה מהעדשים החמות ומניחים פרוסה מגבינת העיזים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ויניגרטויניגרט
עדשיםעדשים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
ירוקירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מזלפים כל סלט עם הוויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
11
מגישים עם פרוסות לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
12
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מעיל סלק קלות בשמן. עוטפים סלק בנייר אלומיניום, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור עד לבישול, כ-45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר למשך 10 דקות ואז מקלפים ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מקציפים יחד את החומץ, החרדל, הטימין והמלח והפלפל בקערה קטנה. מטפטפים לאט את השמן ומקציפים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1קטןגזר, קלופים דק חתוךגזר, קלופים דק חתוך1גזר, לרבעיםגזר, לרבעים1מעקבסלרי, לרבעיםסלרי, לרבעים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעדשים ירוקות מיובשותעדשים ירוקות מיובשות4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם צרפתי, להגשהלחם צרפתי, להגשה1עלי דפנה טריים או יבשיםעלי דפנה טריים או יבשים11 קילו קישואים,טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2(יכול להיות או להרחיק)קצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפריזה או ירקות מעורביםפריזה או ירקות מעורבים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4פרוסותגבינת עיזיםגבינת עיזים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1( חצילים)בצל ספרדי, קלופים ורבעיםבצל ספרדי, קלופים ורבעים0(יכול להיות או להרחיק)פלפל טחון טריפלפל טחון טרי31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסלק (אדום או זהב), שפשף, עלים גזומיםסלק (אדום או זהב), שפשף, עלים גזומים0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ שריחומץ שרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ שריחומץ שרי