סלט עוף אפרסק פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף אפרסק פריך. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1811 קלוריות, 318 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לכם סלסה אפרסק, קמח זהב, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית מתכונים דומים: סלט עוף אפרסק פריך, סלט עוף בזיליקום אפרסק בלסמי עם פרושוטו פריך, ו אפרסק וצנון סלט עם פרושוטו פריך.
הוראות
תנור חום 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר.
מקום מתלה על נייר; מתלה ספריי עם ספריי בישול.
בשנת גלון בגודל מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב יוגורט, רוטב סויה ושום.
מניחים רצועות עוף בשקית; לאטום, ולסחוט שקית מעיל עוף. להכניס למקרר.
עוד גלון בגודל מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב קמח, טימין ופירורי לחם.
הסר עוף ממרינדה יוגורט כמה חתיכות בכל פעם, גירוד את תערובת יוגורט עודף, ומניח בשקית של תערובת פירורי לחם. לזרוק עוף למעייל באופן שווה; מקום על מתלה על גיליון עוגיות. לרסס עוף בקלילות עם ספריי בישול.
אופים 15 עד 20 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. מגניב 5 דקות תוך הרכבת סלט.
מחלקים תרד בין 4 צלחות סלט. כפית 1/2 כוס סלסה אפרסק מעל כל אחד; העליון כל אחד עם 4 חתיכות עוף.