סלט עוף גרוס עם רוטב גוצ'וג'אנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף גרוס עם רוטב Gochujang. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 292 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שמן שומשום, מלפפון, מלח שולחןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: סלט שרימפס אסיאתי עם רוטב גוצ'וג'אנג, סלט עוף מגורר עם רוטב שמנת מיסו, ו כרוב מגורר + סלט קינואה עם רוטב טחינה שמנת.
הוראות
מחממים מים וג ' ינג ' ר בסיר קטן עד רותח.
מוסיפים סאקה ומלח ומערבבים לשלב.
תוסיף עוף. חזור לרתיחה, לכסות, להסיר מהחום, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מערבבים שמן שומשום, מירין, גוצ ' וג ' אנג וחומץ קערה קטנה ולטפוח יחד עם מזלג. תניח בצד.
כאשר העוף מבושל, להסיר את הנוזל הלא חוקי ולתת לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס בשר לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים גרגיר הנחלים, חסה, מלפפון, ואוניוןבקערת הגשה גדולה.
טפטוף עם חצי מהרוטב ומגישים עם ההלבשה הנותרת בצד.