סלט עוף ואורז
סלט עוף ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 7. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם רוטב סויה, פלפל, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בג'ינג'ר הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. נסו סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומלוח, סלט עוף ואורז, ו סלט אורז עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון גדולה שלבו את היין, מיץ הלימון, השום ו -1 / 4 כפית הג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש.
הוסף עוף; לחלוט, לא מכוסה, על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות או עד שמד חום קורא 170 מְסוּגָר.
מוציאים עוף מנוזל הבישול; מגניב.
בסיר גדול מביאים לרתיחה מרק וג ' ינג ' ר שנותר. מערבבים אורז. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שנוזל נספג והאורז רך. מוך עם מזלג.
מעבירים לקערה גדולה; מגניב.
מוסיפים את האפונה, הבצל, הסלרי והפלפלים.
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס; מוסיפים לתערובת האורז וזורקים.
הקציפו את מרכיבי הרוטב; מזלפים מעל סלט וזורקים לציפוי.