סלט עוף ומלון הדרים-פיקנטה
הדר-פיקנטה עוף וסלט מלון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם מלון, חצאי חזה עוף, תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה דבש ליים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 60%, המנה הזו טובה. נסו סלט שלושה מלונים של פיקנטה, סלט סרטנים עם מלון ומרינדת הדרים, ו סלט עוף ברוקולי פיקנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מגרדים את הגרידה וסוחטים את המיץ מהלימון, הליים והתפוז.
מערבבים את רוטב הפיקנטה, המיצים והגרידה בקערה בינונית. שמרו 1 1/4 כוסות להלבשה.
יוצקים את תערובת רוטב הפיקנטה שנותרה לכלי רדוד ולא מתכתי או שקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת בגודל גלון.
מוסיפים את העוף והופכים למעיל. מכסים את המנה או אוטמים את השקית ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
משמנים קלות את מתלה הגריל ומחממים את הגריל לבינוני-גבוה. צולים את העוף במשך 15 דקות או עד שהוא מבושל, הופכים ומברישים לעיתים קרובות במרינדה.
מוציאים את העוף לקרש חיתוך.
תנו לעוף לעמוד 10 דקות. קוצצים את העוף. מחק את המרינדה שנותרה.
מערבבים את תערובת הדבש ורוטב הפיקנטה השמורה בקערה גדולה.
מוסיפים את העוף, מלון, טל דבש ופלפל וזורקים למעיל.
מגישים את תערובת העוף על עלי החסה.