סלט עוף ועגבניות
עוף אידיוט וסלט עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 90 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1128 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שום, ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-55 דקות. נסו עוף Jerk & סלט נקטרינה, סלט עוף ופסטה האיים הקריביים, ו לטעום את האיים סלט עוף אידיוט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הלימונים בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה ומיקרוגל עד השמנים האתריים בעור משתחררים. לימונים אלה יהיו חמים מגיע מהמיקרוגל, כך להפריש ולתת להם להתקרר לפני לסחוט אותם.
באמצעות בלנדר( או מעבד מזון), למזג את כל החומרים היבשים; allspice, אגוז מוסקט, קינמון, טימין, בצל, בצל ירוק, פלפלים (תוך לבישת כפפות) יחד כדי להפוך עיסה. חזור אל הלימונים וסחוט את המיץ לתוך הבלנדר דרך צינור מזין. הקפד להשתמש בשמני סיד אשר שוחררו על ידי מיקרוגל, כמו גם את המיץ שסחטת. לאחר מכן מוסיפים את רוטב הסויה דרך צינור ההזנה.
מניחים את חתיכות העוף ועורות סיד במיכל שבו תוכל לכסות בחוזקה.
יוצקים את המרינדה על העוף ומנוחה במקרר לילה (או מינימום של 4 שעות). שמור היטב מכוסה הרחק מזונות אחרים, כפי שהוא יהיה להכתים אותם.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
צולים את העוף במחבת מכוסה במשך 2 שעות. להעלות את הטמפרטורה ל 400 מעלות F, לחשוף את העוף, ולצלות במשך 30 דקות נוספות. הדבר החשוב הוא שאתה " לבדוק עבור doneness."כאשר העוף נעשה, הבשר ירגיש מוצק והמיצים יפעלו ברורים. אתה יכול גם להשתמש מדחום מיידי לקרוא אשר צריך לרשום טמפרטורה פנימית של לפחות 180 מעלות F.
כדי להפוך את סלט עגבניות, מערבבים עגבניות, שום, שמן זית, חומץ, בצל אדום, בזיליקום בקערת ערבוב. לזרוק בעדינות מתבלים עם מלח ופלפל.
מגישים בטמפרטורת החדר בסגנון משפחתי.