סלט עוף חם עם פטריות שום
סלט עוף חם עם פטריות שום הוא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם סלט עשבי תיבול, טימין, פטריות ערמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קציצת עוף בלסמית מעל סלט תרד עם פטריות, בייקון ורוטב שאלוט חם, סלט חג הודיה חם של צדפות, מולים ופטריות, ו סלט כרוב חם עם בצל קרמל ופטריות.
הוראות
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר תנור 200C. לשפשף את חתיכות העוף עם שמן זית, מלח ופלפל, ואז לשים אותם בצד העור למטה תבשיל קטן או בדיל צלייה. צלי בתנור במשך 30 דקות.
הסר מן התבשיל ולהניח בצד. תשאיר את התנור דולק.
מורחים את הפטריות, שום ותימין בתבשיל או בדיל ומניחים את חתיכות העוף על גבי, הפעם העור בצד למעלה.
יוצקים 200 מ " ל/7fl עוז מים חמים סביב העוף ולהחזיר את התבשיל או פח לתנור עוד 30 דקות, ערבוב ובדיקה לאחר 15 דקות כי יש מספיק נוזל כדי ליצור מניה, כמו זה יהיה ההלבשה מזון היומיום. אם אין, להוסיף קצת יותר מים חמים.
הסר את התבשיל מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
באמצעות מזלג והאצבעות שלך, דק לגרוס את העוף לקערה.
מוסיפים את הפטריות, השום וכל המיצים מהתבשיל.
כדי לשרת, מפזרים את עלי הסלט לתוך תערובת פטריות ועוף בעדינות לזרוק אותם דרך כך שהם פשוט לנבול קצת בחום.
מגישים את הסלט בקערה גדולה או על מגש, עם קצת לחם שום בצד.