סלט עוף חרדל
סלט עוף חרדל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 729 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 1 דקות. נסו דבש חרדל בייגלה מצופה סלט עוף עם רוטב חרדל דבש חריף, סלט עוף חרדל, ו סלט עוף חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את השדיים עוף על מחבת סדין לשפשף את העור עם שמן זית.
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהעוף רק מבושל. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר את הבשר מן העצמות, להשליך את העור, וקוביות העוף בחתיכות גדולות בגודל ביס.
בינתיים, מוסיפים את פרחי הברוקולי לסיר גדול של מים רותחים מומלחים. מבשלים 1 דקה, עד במכרז פריך, לנקז, ולמקם לתוך קערה של מי קרח עד קריר. זה יפסיק את הבישול ולהגדיר את הצבע הירוק הבהיר.
עבור ההלבשה, לטאטא יחד את המיונז, יין, חרדל, 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל.
מוסיפים מספיק רוטב לעוף החם כדי להרטיב היטב.
מוסיפים את הטרגון, הברוקולי והעגבניות ומערבבים בעדינות לשלב. מקררים לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.