קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עוף מטוגן

סלט עוף מטוגן
אם יש לך סלרי, 2 פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט עוף מטוגן, סלט עוף מטוגן חם, ו סלט עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את ויניגרט, לטאטא יחד את החרדל, חומץ, שמן זית, מלח ופלפל בקערה קטנה. הגדר aside.In סיר קטן, להרתיח 1 כוס מים. מבשלים את התירס עד מכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז ולתת מגניב. בקערה, לשלב את התירס עם פלפל אדום, סלרי, שעועית לימה. לזרוק עם חצי ויניגרט.לזרוק את גרגיר הנחלים עם הויניגרט שנותר. מחלקים אותו בין 6 קערות גדולות. ממש לפני ההגשה, כפית חלק מתערובת הירקות על כל סלט העליון עם כמה חתיכות של עוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון