קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלט עוף ממולא עם ארוגולה וסלט עגבניות

סלט עוף ממולא עם ארוגולה וסלט עגבניות
עוף ממולא Saltimbocca עם ארוגולן וסלט עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות שזיף, מלח כשר, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. נסו עוף צלוי עם סלט עגבניות ארוגולה, ארד ארוגולה-סלט עגבניות עם עוף, ו עוף פרמזן עם סלט ארוגולה ויניגרט עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הריקוטה, 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, מרווה וחלב ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חלבחלב
מרווהמרווה
מלחמלח
2
פרפר כל חזה עוף, חיתוך אופקית לתוך החלק העבה ביותר של השד כמעט כל הדרך עד לצד השני (שמירה על השד מחובר בצד אחד). פתח כל שד כמו ספר פאונד כדי 1/8 עד 1/4 אינץ עבה באמצעות הצד השטוח של פטיש בשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
3
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
4
מניחים כפית של תערובת ריקוטה במרכז כל חזה עוף, ולאחר מכן לקפל את העוף מעל כדי לצרף את המילוי. לעטוף כל חזה עוף עם פרושוטו 2 פרוסות, חופפים אותם מעט. עוטפים כל חזה עוף בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פרושוטופרושוטו
עוף שלםעוף שלם
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
לפתוח את חזה העוף ולהניח על תבנית אפייה מעוטרת או צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
טפטוף עם EVOO, ואז לאפות עד העוף מבושל דרך ואת prosciutto הוא פריך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עוף שלםעוף שלם
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בעוד העוף אופה, מחממים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
10
מוסיפים את panko ו טימין ומבשלים, ערבוב, עד panko הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
טימיןטימין
11
הסר מהחום ומערבבים את שאר 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
נחלק את העוף בין הצלחות. מסדרים את הארוגולה לצד העוף ומעלים את הארוגולה עם העגבניות ופירורי השום.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
עגבנייהעגבנייה
ארוגולהארוגולה
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
13
הערה של קוק: חזה עוף ממולא יכול להיות בקירור עד 2 ימים לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף ממולאחזה עוף ממולא