סלט עוף ניקואיז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, ירקות סלט קרועים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה טוב. מתכונים דומים: סלט עוף ניקויז, סלט עוף ניאפסואיז, ו סלט נינסואיז עוף.
הוראות
1
בסיר גדול, להביא 8 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף שעועית ירוקה; לבשל, חשף, 2-3 דקות או רק עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
3
הסר שעועית ומיד טיפה לתוך מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מסננים ומייבשים.
5
בינתיים מניחים ירקות סלט על מגש. בקערה קטנה מערבבים טונה, זיתים וצלפים; כף במרכז המגש. מסדרים שעועית ירוקה, בצל, פלפל אדום, עוף וביצים סביב טונה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
שעועית ירוקה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה קטנה מקציפים מרכיבי רוטב; מזלפים מעל סלט.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות סטרלינג מורשת אוסף נאפה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה שכבות פירות מכמה כרמים באווה, מתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת החבית משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הסיום.