סלט עוף עם בייקון וענבים אדומים
סלט עוף עם בייקון וענבים אדומים דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 597 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, ערמוני מים, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. . נסו ענבים, גרפן ובייקון: סלט חם, סלט עוף עם ענבים, ו סלט עוף עם ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד קריספ, כ -10 דקות.
מסננים פרוסות בייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת ומאפשרים להתקרר; להתפורר.
מערבבים עוף מבושל, בייקון מתפורר, ערמוני מים, סלרי וענבים אדומים בקערת סלט גדולה.
להקציף מיונז, פטרוזיליה מיובשת, מיץ ליים, אבקת בצל, זנגביל טחון, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל שחור יחד כדי להפוך רוטב חלק.
יוצקים רוטב על תערובת עוף ומערבבים למעיל.
מכסים את הקערה ומקררים עד קור, לפחות 30 דקות.