סלט עוף עם מלפפון, פלפל אדום, ורוטב דבש חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו חרדל דבש, סלט ירקות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: דבש חרדל בייגלה מצופה סלט עוף עם רוטב חרדל דבש חריף, סלט עוף עם רוטב חרדל דבש, ו סלט עוף תפוח w / רוטב חרדל דבש.
הוראות
1
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, להקציף יחד את מיץ הסיד, מיונז, חרדל, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בקערה בינונית או נירוסטה, לזרוק את העוף, מלפפון, פלפל, פלפל, מנגו, טרגון עם חצי ההלבשה. לזרוק את הירוקים לתוך ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפו
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ירוק
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שים את הירקות על צלחות העליון עם סלט עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ירוק
5
המלצת יין: לעתים קרובות מאוד, rieslings בשלים מן Pfalz האזור החם של גרמניה טעם של פירות טרופיים, כולל מנגו. זה, יחד עם החומציות העסיסית שלהם, גוף קל יחסית, ואלכוהול נמוך, גורם להם עוזרים מענגים לסלטים קיץ מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הערות: העור של מנגו בשלים הוא צהוב ואדום, ובשרו נכנע ללחץ עדין. אם אתה רוכש מנגו שהוא בוסר (ירוק ומוצק), לשים אותו בשקית נייר ולשמור אותו בטמפרטורת החדר להבשיל. לאחר המנגו בשלים, אתה יכול לקרר אותו במשך כמה ימים לפני השימוש.