סלט עוף עם תבלין שומר הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם זרעי שומר, מלח ים, לב סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 63%. מתכונים דומים: תרנגולי הודו קלויים שלמים עם שפשוף תבלינים שומר, פילה חזיר עם תבלין שומר, ו צ'יפס תפוחי אדמה תוצרת בית עם שפשוף תבלינים שומר.
הוראות
1
הניחו את העוף, פורשים את החלקים ככל האפשר. מכסים בנדיבות עם 3 כפות מתבלין השומר, משפשפים אותו בעור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2
מניחים סיר גדול על אש בינונית-גבוהה. כשהמחבת חמה מוסיפים 6 כפות מהשמן ומחממים כמעט לעישון.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים לסיר 4 כוסות מים, או מספיק לכיסוי העוף. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים רק עד שהעוף מבושל כמעט לחלוטין, בערך 40 דקות. מכבים את האש ומכסים ומניחים להתקרר. כאשר התבנית התקררה, הכניסו למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מרימים את העוף שהתקרר ומסננים את הציר, משליכים את המוצקים. מקררים או מקפיאים את ציר העוף לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוציאים את העור והעצמות מהעוף. גרוס את הבשר ביד לחתיכות גסות בגודל ביס.
הכניסו את זרעי השומר, זרעי הכוסברה וגרגירי הפלפל לתבנית כבדה על אש בינונית. צפה בזהירות, זורק לעתים קרובות כך הזרעים טוסט באופן שווה. כאשר חום בהיר וריחני, יוצקים את הזרעים על צלחת להתקרר. הם חייבים להיות מגניב לפני שחיקה, או שהם מסטיק את הלהבים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
יוצקים את הזרעים לבלנדר ומוסיפים את המלח. מערבבים לאבקה דקה, מנערים את הבלנדר מדי פעם כדי לחלק מחדש את הזרעים. יש לאחסן בצנצנת זכוכית אטומה היטב במקום קריר ויבש או להקפיא.