סלט פאנצנלה עם פלפל צלוי
המתכון פלפל צלוי סלט Panzanella יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 255 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם רוטב ויניגרט בלסמי, פלפלים, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רדיצ'יו בגריל, פלפל חריף + פנצנלה זית, סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות, ו סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות.
הוראות
מניחים קוביות לחם על מגשים רדודים.
בואו לעמוד להתייבש מעט בעת הכנת סלט.
מניחים פלפלים על גריל מעל חום בינוני גבוה.כיסוי גריל; לבשל 15 עד 30 דקות, מפנה מדי פעם, עד פלפלים מושחרים.
מניחים פלפלים קלויים בקערה גדולה; מכסים בניילון נצמד.
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות. פיל ופלפלי זרע.
חותכים לרצועות בגודל ביס.
מניחים פרוסות בצל על הגריל. כיסוי גריל; לבשל 3 עד 6 דקות, מפנה פעם אחת במהלך צלייה, עד הזהב על הקצוות ו במכרז מעט.
בקערה גדולה, מניחים לחם בקוביות, רצועות פלפל בגריל, בצל בגריל, זיתים, בזיליקום, גבינה, עגבניות ומלפפון.
טפטוף עם רוטב, משליך למעיל.