סלט פארו ים תיכוני
סלט פארו הים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, פארו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלט פארו ים תיכוני, סלט פארו ים תיכוני, ו סלט פארו ים תיכוני.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני, לשלב 4 כוסות מים עם פארו. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד פארו הוא כמעט מכרז, על 20 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח ומבשלים עד פארו הוא רך, על 10 דקות יותר.
להעביר לקערה גדולה ולתת מגניב.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים. לבשל במשך 2 דקות.
להעביר את השעועית הירוקה מבושל לקערה של מי קרח ולתת מגניב במשך 2 דקות.
מסננים את השעועית הירוקה.
לאחר פארו מקורר להוסיף את השעועית הירוקה, זיתים, פלפל אדום, פרמזן, עירית. מערבבים לשלב. בקערה קטנה מערבבים יחד את חומץ שרי, שמן זית, חרדל, פלפל, ואת הנותרים 1/2 מלח כפית. מערבבים לשלב.
יוצקים ויניגרט שרי על סלט פארו. לזרוק לשלב ולהגיש.