קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות61
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט פארו עם חצילים בגריל, עגבניות ובצל

סלט פארו עם חצילים בגריל, עגבניות ובצל
סלט פארו עם חצילים בגריל, עגבניות ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 757 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-412 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמיר, שמיר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פארו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוח קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 98%. נסו סלט פארו עם עגבניות וקישואים בגריל, סלט סטייק בגריל עם עגבניות וחציל לשניים, ו סלט סטייק בגריל עם עגבניות וחציל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים פארו בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים היטב ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
גריל חום גבוה. בעוד פארו הוא בישול, מברשת חצילים ופרוסות בצל עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל במשך 3 עד 4 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
פארו.פארו.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
5
הסר מן הגריל לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
מוסיפים את החצילים והבצל לפארו יחד עם העגבניות והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פארו.פארו.
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
7
יוצקים חומץ שרי על תערובת פארו ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
פארו.פארו.
8
מקשטים בשמיר נוסף. הטוב ביותר מוגש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
9
להקציף יחד את שאלוט, חומץ, חרדל, מלח, פלפל, ושמיר בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות