סלט פארו עם חצילים בגריל, עגבניות ובצל
סלט פארו עם חצילים בגריל, עגבניות ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 757 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-412 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמיר, שמיר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פארו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוח קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 98%. נסו סלט פארו עם עגבניות וקישואים בגריל, סלט סטייק בגריל עם עגבניות וחציל לשניים, ו סלט סטייק בגריל עם עגבניות וחציל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים פארו בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 15 דקות.
מסננים היטב ומניחים בקערה גדולה.
גריל חום גבוה. בעוד פארו הוא בישול, מברשת חצילים ופרוסות בצל עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל במשך 3 עד 4 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך.
הסר מן הגריל לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מוסיפים את החצילים והבצל לפארו יחד עם העגבניות והשמיר.
יוצקים חומץ שרי על תערובת פארו ומערבבים לשלב.
מקשטים בשמיר נוסף. הטוב ביותר מוגש בטמפרטורת החדר.
להקציף יחד את שאלוט, חומץ, חרדל, מלח, פלפל, ושמיר בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified.