סלט פארו עם עגבניות וקישואים בגריל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, חומץ יין, מיץ לימון נוסף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קישואים-עוגות פארו עם גבינת עיזים ועגבניות צלויות איטיות, סלט פארו עם עגבניות ועשבי תיבול, ו סלט פארו עם עגבניות ובזיליקום.
הוראות
1
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות אותו על ידי לפחות סנטימטר וחצי, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהוא רך אבל עדיין מוצק, על 20 דקות. לפני ניקוז זה, להסיר 1/4 כוס של מי בישול ומערבבים אותו עם זרע chia בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי צ ' יה
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים את פארו, לשטוף אותו עם מים קרים, ומניחים אותו בקערת הגשה גדולה. בעוד פארו הוא בישול, לחמם גריל או מחבת גריל (השתמשתי הגריל שלי פורמן). גריל קישואים עד שהם זהובים חום בצד לחתוך ומתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פארו.
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר אותם מן הגריל ללוח חיתוך לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'; להוסיף אותם farro. גריל הפלפל רק עד סימני גריל מופיעים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פארו.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר אותו ללוח החיתוך, קוצצים אותו, ומוסיפים אותו לפארו, יחד עם העגבניות והבצל הירוק. לתערובת זרעי צ ' יה, מוסיפים את החומץ, מיץ לימון, חרדל, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זרעי צ ' יה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פארו.
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
לטאטא יחד היטב ולהוסיף לתערובת פארו, ערבוב כדי לוודא שהוא מופץ היטב. מכסים את הסלט ומקררים עד שמצוננים. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הבזיליקום ובודקים את התבלינים.