סלט פטרוזיליה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, סלט פטרוזיליה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת שמן אגוז, מלח ופלפל, מיץ לימון, לימון צניחה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 81%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, סלט פטרוזיליה, ו סלט פטרוזיליה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שוטפים ומייבשים את הפטרוזיליה. קוטפים את העלים ומניחים בצד. מחק את הגבעולים.
בקערה גדולה מקציפים יחד את מיץ הלימון, הגרידה, שמן האגוזים, שמן השומשום, הדבש והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הפטרוזיליה והשומשום וזורקים לאיחוד. הניחו לסלט לשבת לפחות 30 דקות לפני ההגשה כך שהטעמים יתמזגו.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בריק וטיח מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
לבנים וטיח מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה