סלט פטריות חם
גשו לסופר וקנו את ארוגולה, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט פטריות חם, סלט פטריות חם, ו סלט תפוחי אדמה ופטריות חם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לנקות את הפטריות על ידי צחצוח צמרות עם ספוג נקי. אל תשטוף אותם!
להסיר ולהשליך את הגבעולים ולפרוס את הכובעים בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'. במחבת סאוט גדולה, מחממים את החמאה ו -2 כפות שמן הזית עד מבעבע.
מוסיף את הפטריות, מלח ופלפל למחבת, ו לטגן במשך 3 דקות מעל חום בינוני, זורק לעתים קרובות. להפחית את החום לנמוך ולטגן עוד 2 עד 3 דקות, עד מבושל דרך.
בינתיים, לסדר את ארוגולה על 4 צלחות צהריים (או על מגש) ולכסות כל חלק עם 2 פרוסות של פרושוטו. כאשר הפטריות מבושלות, מוסיפים את חומץ השרי ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות למחבת החמה. כפית את הפטריות והרוטב על גבי הפרושוטו. עם מקלף ירקות, לעשות שבבי גדולים של גבינת פרמזן ומניח על גבי פטריות חמות.
מפזרים את העגבניות המיובשות בשמש, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, ומגישים חמים.