סלט פנה עם רוסטביף, ארוגולה, רדיקיו וצלפים
סלט פנה עם רוסטביף, ארוגולה, רדיקיו וצלפים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון טרי, מלח, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. וזה די טוב. מתכונים דומים: פנה עם ארוגולה נבולה, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, רוסטביף, סלק וסלט ארוגולה עם ויניגרט תפוזים, ו פנה עם בשר בקר וארוגולה.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את פנה עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומנקזים ביסודיות.
בקערה גדולה, לזרוק את הפסטה עם ארוגולה, רדיקיו, צלפים, שמן, חומץ, מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
תוסיף את הרוסטביף ותזרוק שוב.
כדי לשרת, תלוש את הסלט על צלחות. מעל כל אחד עם רצועות פרמזן מגולח מחתיכת גבינה עם מקלף ירקות או עם פרמזן מגורר.
מפזרים את 1/4 הנותרים פלפל כפית על הסלטים.
המלצה יין: סלט זה הולך טוב עם רבים פשוטים, אדומים פירותי.
יוצקים בוז ' ולה-כפרים או לנסות יין אדום מדרום צרפת כגון קורבירס או Coteaux du Languedoc.