סלט פסטה 7 שכבות
סלט פסטה 7 שכבות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 461 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיונז, פלפל, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט פסטה עם שבע שכבות, 7 סלט פסטה שכבה, ו סלט פסטה לחג שבע שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה (כ -2 דקות פחות מאשר התווית מכוונת), מוסיפים את הברוקולי במהלך 4 הדקות האחרונות של הבישול.
מסננים את הפסטה ואת הברוקולי ולשטוף מתחת למים קרים; לנער את העודף.
הסר את הברוקולי יבש טפיחה.
לטאטא את המיונז, חלב חמאה, 1/4 כוס עירית, פטרוזיליה, חצי מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. לזרוק את הפסטה וכמה כפות של ההלבשה בקערה בינונית.
להרכיב את הסלט: לזרוק את האבוקדו עם מיץ לימון הנותרים בקערה גדולה ומגישה העונה עם מלח; לסדר בשכבה אפילו. למעלה עם שכבות של בשר חזיר, ברוקולי, פסטה, גבינה, חסה ועגבניות.
טפטף חלק מהרוטב הנותר למעלה ומפזרים את שאר 1 כף עירית, או לכסות ולקרר את הסלט ולהתלבש בנפרד עד 6 שעות. (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)