סלט פסטה Nasturtium עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 4 מנות . מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת פטה, עלי חסה חמאה, פסטה farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט Nasturtium עגבניות עם תאריכים ופיסטוקים, סלט ירוק מעורב עם ויניגרט Nasturtium, ו שעועית ירוקה קלה ומרעננת וסלט Nasturtium עם רוטב טרגון.
הוראות
1
לבשל פסטה בכ 3 ליטרים מים רותחים על חום גבוה עד מכרז לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים, לטבול במים קרים, ולנקז כאשר קריר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בקערה גדולה, מערבבים מיץ לימון, שמן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים פסטה, פטה ומלפפון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
5
מערבבים ומתבלים לפי הטעם עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
6
מוסיפים עלי כותרת קלנדולה ופרחי נסטורציום; מערבבים בעדינות.
7
קו מגש או צלחות עם עלי nasturtium. סלט כפית על עלים.