סלט פסטה אורז חום סלמון קל
. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, עגבניות שרי, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. נסו סלט אורז חום עם סלמון, Zingy סלמון & סלט אורז חום, ו סלט אורז חום סופר קל (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים בפסטה, וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, 10 עד 12 דקות.
זרוק אפונה קפואה ותרד לתוך פסטה רותחת במהלך הרגע האחרון של בישול.
מסננים פסטה, אפונה ותרד במסננת. להחזיר פסטה, אפונה, ותרד לסיר.
מערבבים סלמון ורוטב סלט עד בשילוב טוב.
צ ' יל במקרר, כ -20 דקות.
מערבבים בעדינות גזר, עגבניות, כוסברה, אבוקדו ומיץ לימון.