קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

סלט פסטה בייקון ועגבניה

סלט פסטה בייקון ועגבניה
סלט פסטה בייקון ועגבניה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 721 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פסטה orecchiette, מלח ופלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט פסטה עגבניות בייקון, סלט פסטה עגבניות אבוקדו בייקון, ו סלט פסטה עגבניות ואבוקדו בייקון שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל פסטה, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולהניח בצד.
3
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד פריך משחימים, כ 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בטל את כל אבל 2 כפות. שומן חזיר ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
5
מוסיפים שמן זית. כאשר חם, מוסיפים תירס ומבשלים 3 עד 4 דקות (1 עד 2 דקות אם התירס הוקפא).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
מוסיפים עגבניות ומבשלים עד רק התרכך, 1 עד 2 דקות. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
הסר מהחום.
8
להחזיר פסטה לסיר גדול ולהוסיף בייקון וירקות. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב. חם מעל חום mediumlow במשך 2 דקות. לזרוק עם בזיליקום רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת