סלט פסטה בייקון ועגבניה
סלט פסטה בייקון ועגבניה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 721 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פסטה orecchiette, מלח ופלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט פסטה עגבניות בייקון, סלט פסטה עגבניות אבוקדו בייקון, ו סלט פסטה עגבניות ואבוקדו בייקון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל פסטה, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 10 דקות.
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד פריך משחימים, כ 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
בטל את כל אבל 2 כפות. שומן חזיר ולהפחית את החום בינוני.
מוסיפים שמן זית. כאשר חם, מוסיפים תירס ומבשלים 3 עד 4 דקות (1 עד 2 דקות אם התירס הוקפא).
מוסיפים עגבניות ומבשלים עד רק התרכך, 1 עד 2 דקות. מערבבים בחומץ.
להחזיר פסטה לסיר גדול ולהוסיף בייקון וירקות. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב. חם מעל חום mediumlow במשך 2 דקות. לזרוק עם בזיליקום רק לפני ההגשה.