סלט פסטה בשוק האיטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו זיתים יווניים, חלק עם לחות נמוכה-גבינת מוצרלה דל שומן, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זיתים יווניים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שוקולד שיבולת שועל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סלט שוק איטלקי, סלט שוק איטלקי בריא, ו סלט פסטה שוק החקלאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פסטה בקערה גדולה. קוצצים 1 פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הוסף לפסטה יחד עם 6 כפות. רוטב; לערבב קלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מבשלים פטריות ברוטב שנותר במחבת על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות. או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מסדרים את שאר הפלפלים ואת כל שאר החומרים למעט אורגנו באשכולות בקערת הגשה רדודה גדולה.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.