סלט פסטה יווני עם ירקות קלויים ופטה
סלט פסטה יווני עם ירקות קלויים ופטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 458 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי ארוגולה קרועים, מלח, חצילים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה די טוב. נסו פסטה עם פטיאן וירקות קלויים, פסטה עם ירקות קלויים וזיתים יווניים, ו סלט פסטה יווני עם פטיאן ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון עוגיות עם נייר, ולרסס עם תרסיס בישול שאינו מקל.
בקערה בינונית לזרוק את פלפל אדום, פלפל צהוב, חצילים, ודלעת עם 2 כפות של שמן זית, מלח ופלפל. מסדרים את גיליון העוגיות מוכן.
אופים ירקות 25 דקות בתנור שחומם מראש, משליך מדי פעם, עד השחמה קלה.
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל פסטה 10 עד 12 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מסננים את העגבניות המיובשות המתרככות ושמורות את המים. בקערה גדולה, לזרוק יחד את הירקות הקלויים, פסטה מבושלת, עגבניות סחוטות שמש, ארוגולה, ובזיליקום.
מערבבים בשמן זית שנותר, מים שמורים מעגבניות, חומץ בלסמי, שום וגבינת פטה; לזרוק למעיל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מיד, או מקררים עד מקורר.