סלט פסטה עוף קארי
אם יש לך צנוניות, מיונז, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. וזה די טוב. נסו סלט פסטה עוף קארי, סלט פסטה עוף קארי, ו סלט פסטה קארי שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים חזה עוף במים הרותחים עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 12 עד 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). שוטפים את העוף במים קרים כדי להתקרר, חותכים לחתיכות קטנות, ומקררים כדי להתקרר לחלוטין.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה פגז במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, 8 דקות; לנקז. לשטוף פסטה עם מים קרים עד קריר; לנקז.
מערבבים מיונז, יוגורט, אבקת קארי יחד בקערה גדולה.
מוסיפים עוף קר, פסטה קרה, אפונה, פרוסות צנון, פרוסות בצל ירוק; מערבבים לשלב.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.