סלט פסטה עם טונה, סלרי, שעועית לבנה וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.16 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 726 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. נסו פסטה פומודורו עם שעועית לבנה וזיתים, פסטה פומודורו טרייה, שעועית לבנה וזיתים, ו סלט שעועית לבנה עם סלרי ונענע (ולפעמים טונה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כשהתווית מכוונת; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים לקערה עם הפסטה את הטונה, הסלרי, השעועית הלבנה והזיתים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה
צרור סלרי, פרוס (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הקציפו בקערה את המיונז, השמנת החמוצה, מיץ הלימון, עשבי התיבול והמלח והפלפל לפי הטעם.