קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות18
ציון בריאות5
מגזין

סלט פסטה פוטלוק אנטיפסטו

סלט פסטה פוטלוק אנטיפסטו
סלט פסטה פוטלוק אנטיפסטו לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 251 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . המתכון הזה משרת 18. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב בתור מזנון זול. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 33% , המנה הזו גרועה למדי. נסו את סלט פוטלוק אנטיפסטו , סלט פסטה פוטלוק וסלט פסטה פוטלוק זני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לשטוף במים קרים ולנקז. בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, השעועית, הירקות, הגבינות, הבשרים, הזיתים והעירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת לבנים או פרובולון, משולשתגבינת לבנים או פרובולון, משולשת
4 אונקיות סלמי קשה פרוס דק, פרוס דק4 אונקיות סלמי קשה פרוס דק, פרוס דק
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה קטנה, טורפים את מרכיבי הוויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים על סלט; לזרוק למעיל. מכסים ומקררים. לזרוק לפני ההגשה.

מרכיבים

425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוטיכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוט1496 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טחוןעירית טחון3(חוֹרֶף)בזיליקום טרי טחון או 1 כף בזיליקום מיובשבזיליקום טרי טחון או 1 כף בזיליקום מיובש1שן שום, טחוןשן שום, טחון1חבורהבצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Monterey Jack cheese, juliennedMonterey Jack cheese, julienned64אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול פרוס זיתים בשלים, סחוטיכול פרוס זיתים בשלים, סחוט113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)part-skim mozzarella cheese, juliennedpart-skim mozzarella cheese, julienned454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת פסטה פנהחבילת פסטה פנה85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פפרוני פרוס דקפפרוני פרוס דק2plum tomatoes, halved lengthwise and slicedplum tomatoes, halved lengthwise and sliced113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)brick or provolone cheese, juliennedbrick or provolone cheese, julienned1( חצילים)פלפל אדום או ירוק מתוק, juliennedפלפל אדום או ירוק מתוק, julienned1( חצילים)פלפל אדום או ירוק מתוק, juliennedפלפל אדום או ירוק מתוק, julienned806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלמי קשה פרוס דק, ז'ולייןסלמי קשה פרוס דק, ז'וליין0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לואי רודרר קריסטל ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.