סלט פסטה פוטלוק אנטיפסטו לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 251 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . המתכון הזה משרת 18. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב בתור מזנון זול. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 33% , המנה הזו גרועה למדי. נסו את סלט פוטלוק אנטיפסטו , סלט פסטה פוטלוק וסלט פסטה פוטלוק זני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לשטוף במים קרים ולנקז. בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, השעועית, הירקות, הגבינות, הבשרים, הזיתים והעירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת לבנים או פרובולון, משולשת
4 אונקיות סלמי קשה פרוס דק, פרוס דק
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה קטנה, טורפים את מרכיבי הוויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים על סלט; לזרוק למעיל. מכסים ומקררים. לזרוק לפני ההגשה.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לואי רודרר קריסטל ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.