קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות14
מגזין

סלט פסטה קרמית עם תיבול איטלקי

סלט פסטה קרמית עם תיבול איטלקי
המתכון סלט פסטה שמנת עם תיבול איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-3 שעות ו-20 דקות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך רוטב בית טוסקני, גזר, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט פסטה איטלקי שמנת, סלט פסטה ספגטי איטלקי שמנת, ו פסטה איטלקית מוקרמת עם עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רטבים ותבלינים בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב קלות.
3
מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.