סלט פריזי עם רוטב שום קלוי
אם יש לך רוטב שום קלוי, מלח ופלפל, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: סלט פריזי עם רוטב בייקון חם, סלט פריסה עם פטיאן ורוטב נענע, ו פריזה וסלט צנון עם רוטב אגוזי לוז.
הוראות
מערבבים את השום, חומץ, חרדל, דבש, מיץ ליים ומלח ופלפל, לפי הטעם, בבלנדר תערובת עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן עד emulsified.
מניחים את הפריזי בקערה גדולה, מוסיפים 1/4 כוס של ויניגרט, מתבלים במלח ופלפל, לטעום ולזרוק למעיל.
שים את העגבניות בקערה, מוסיפים כמה כפות של ההלבשה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל.
מחלקים את הפריזי בין 4 ל 6 צלחות גדולות, לארגן 3 של רבעי עגבניות סביב ההיקף של כל צלחת.
מקשטים עם גבינה מגולחת וכוסברה קצוצה.
טפטוף עם ויניגרט הנותרים לשרת.