סלט פריסה עם בייקון, תמרים ובצל אדום
סלט פריזה עם בייקון, תאריכים, ובצל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 656 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. לך לחנות ותביא דבש, תמרים, חומץ יין שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: סלט פריזה עם אפרסמונים, תאריכים ושקדים, סלט תאנה, בייקון ופריזי, ו סלט פריסה עם בייקון.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת קטנה וכבדה מעל חום בינוני עד פריך. באמצעות כף מחוררת, להעביר לצלחת. להזמין 1 כף בייקון טפטוף במחבת.
מוסיפים שמן זית, 3 כפיות דבש, תמרים ובצל למחבת. מערבבים בחומץ. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מניחים פריזה בקערה בינונית; להוסיף רוטב וזריקה. מחלקים סלט בין 2 צלחות.