סלט פרמזן חצילים בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט פרמזן חצילים בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. האוכל הביא לך אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סלט פרמזן חצילים בגריל, פרמזן חצילים בגריל, ו פרמזן חצילים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם ועונה עם מלח ופלפל. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם 1 כף יותר של השמן; העונה עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את הלחם על הגריל ומניחים את תבנית האפייה בצד. לבשל, לדפדף פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים משני הצדדים ואת הלחם הוא פריך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.להחזיר את הלחם בגריל לתבנית האפייה ולשפשף קלות צד אחד של כל חתיכה עם שן שום (אתה לא צריך להשתמש בציפורן כולה). קרע את הלחם לחתיכות 1 אינץ ' ומניח בקערה גדולה; להגדיר את הקערה ואת תבנית אפייה בצד.חוט את העגבניות והחצילים על שיפודים ומניחים על תבנית האפייה השמורה.
מברישים את כל השיפודים עם 4 כפות הנותרים של שמן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את שיפודי העגבניות והחצילים על הגריל ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהעגבניות מתרככות ומתחממות, כ -4 דקות.
מעבירים את שיפודי העגבניות לתבנית האפייה. המשך לצלות את החצילים עד מתרכך וכל הצדדים הם חרוך מעט, על 4 דקות יותר.
מעבירים את שיפודי החצילים לתבנית האפייה.
הסר את העגבניות והחצילים מן השיפודים ומניח בקערה עם הלחם. מיד להוסיף את מוצרלה ובזיליקום לזרוק לשלב.
לטאטא את הרוטב שוב ויוצקים על הסלט.
מוסיפים את הפרמזן וזורקים לשלב.