קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט פרמזן חצילים בגריל

סלט פרמזן חצילים בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט פרמזן חצילים בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. האוכל הביא לך אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סלט פרמזן חצילים בגריל, פרמזן חצילים בגריל, ו פרמזן חצילים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם ועונה עם מלח ופלפל. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם 1 כף יותר של השמן; העונה עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את הלחם על הגריל ומניחים את תבנית האפייה בצד. לבשל, לדפדף פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים משני הצדדים ואת הלחם הוא פריך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.להחזיר את הלחם בגריל לתבנית האפייה ולשפשף קלות צד אחד של כל חתיכה עם שן שום (אתה לא צריך להשתמש בציפורן כולה). קרע את הלחם לחתיכות 1 אינץ ' ומניח בקערה גדולה; להגדיר את הקערה ואת תבנית אפייה בצד.חוט את העגבניות והחצילים על שיפודים ומניחים על תבנית האפייה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מברישים את כל השיפודים עם 4 כפות הנותרים של שמן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים את שיפודי העגבניות והחצילים על הגריל ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהעגבניות מתרככות ומתחממות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מעבירים את שיפודי העגבניות לתבנית האפייה. המשך לצלות את החצילים עד מתרכך וכל הצדדים הם חרוך מעט, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מעבירים את שיפודי החצילים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
הסר את העגבניות והחצילים מן השיפודים ומניח בקערה עם הלחם. מיד להוסיף את מוצרלה ובזיליקום לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא את הרוטב שוב ויוצקים על הסלט.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים את הפרמזן וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפית רוזמרין מיובשכפית רוזמרין מיובש454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חצילים (על 1 בינוני), גזוז וחותכים לקוביות 1 אינץחצילים (על 1 בינוני), גזוז וחותכים לקוביות 1 אינץ151 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעלי בזיליקום טריים, קרועים לחתיכות קטנותעלי בזיליקום טריים, קרועים לחתיכות קטנות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץמוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ1( חצילים)שן שום, קלופיםשן שום, קלופים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(כ 1/2 כיכר) לחם איטלקי פריך או צרפתי, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ(כ 1/2 כיכר) לחם איטלקי פריך או צרפתי, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברעלי אורגנו טריים קצוצים בצפיפותעלי אורגנו טריים קצוצים בצפיפות43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן, מגולחת עם מקלף ירקות ומתפוררת (כ 1/2 כוס)גבינת פרמזן, מגולחת עם מקלף ירקות ומתפוררת (כ 1/2 כוס)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר12 כפיות אבקת שוםשאלוט טחוןשאלוט טחון13עד 15 (10 אינץ') שיפודי עץ או מתכת (להשרות את שיפודי העץ במים חמים לפחות 30 דקות כדי למנוע שריפה על הגריל)עד 15 (10 אינץ') שיפודי עץ או מתכת (להשרות את שיפודי העץ במים חמים לפחות 30 דקות כדי למנוע שריפה על הגריל)