קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט פרמזן חצילים בגריל

סלט פרמזן חצילים בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט פרמזן חצילים בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. האוכל הביא לך אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סלט פרמזן חצילים בגריל, פרמזן חצילים בגריל, ו פרמזן חצילים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם ועונה עם מלח ופלפל. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם 1 כף יותר של השמן; העונה עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את הלחם על הגריל ומניחים את תבנית האפייה בצד. לבשל, לדפדף פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים משני הצדדים ואת הלחם הוא פריך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.להחזיר את הלחם בגריל לתבנית האפייה ולשפשף קלות צד אחד של כל חתיכה עם שן שום (אתה לא צריך להשתמש בציפורן כולה). קרע את הלחם לחתיכות 1 אינץ ' ומניח בקערה גדולה; להגדיר את הקערה ואת תבנית אפייה בצד.חוט את העגבניות והחצילים על שיפודים ומניחים על תבנית האפייה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מברישים את כל השיפודים עם 4 כפות הנותרים של שמן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים את שיפודי העגבניות והחצילים על הגריל ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהעגבניות מתרככות ומתחממות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מעבירים את שיפודי העגבניות לתבנית האפייה. המשך לצלות את החצילים עד מתרכך וכל הצדדים הם חרוך מעט, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מעבירים את שיפודי החצילים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
הסר את העגבניות והחצילים מן השיפודים ומניח בקערה עם הלחם. מיד להוסיף את מוצרלה ובזיליקום לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לטאטא את הרוטב שוב ויוצקים על הסלט.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מוסיפים את הפרמזן וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפית רוזמרין מיובשכפית רוזמרין מיובש454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצילים (על 1 בינוני), גזוז וחותכים לקוביות 1 אינץחצילים (על 1 בינוני), גזוז וחותכים לקוביות 1 אינץ151 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעלי בזיליקום טריים, קרועים לחתיכות קטנותעלי בזיליקום טריים, קרועים לחתיכות קטנות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץמוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ1( חצילים)שן שום, קלופיםשן שום, קלופים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(כ 1/2 כיכר) לחם איטלקי פריך או צרפתי, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ(כ 1/2 כיכר) לחם איטלקי פריך או צרפתי, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברעלי אורגנו טריים קצוצים בצפיפותעלי אורגנו טריים קצוצים בצפיפות43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פרמזן, מגולחת עם מקלף ירקות ומתפוררת (כ 1/2 כוס)גבינת פרמזן, מגולחת עם מקלף ירקות ומתפוררת (כ 1/2 כוס)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר11 כף אורגנו מיובששאלוט טחוןשאלוט טחון13עד 15 (10 אינץ') שיפודי עץ או מתכת (להשרות את שיפודי העץ במים חמים לפחות 30 דקות כדי למנוע שריפה על הגריל)עד 15 (10 אינץ') שיפודי עץ או מתכת (להשרות את שיפודי העץ במים חמים לפחות 30 דקות כדי למנוע שריפה על הגריל)