קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סלט צדפות בקארי עם רוטב מנגו

סלט צדפות בקארי עם רוטב מנגו
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? סלט צדפות בקארי עם רוטב מנגו יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זרעי שומר, זרעים של תרמילי הל, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות קארי-סלט תפוחים, צדפה, מנגו וסלט אבוקדו, ו סלט צדפות צרוב עם רוטב מנגו ופירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, טוסט הל, זרעי כמון ושומר עם פלפל אדום מרוסק על חום מתון עד התבלינים ריחניים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב. לטחון לאבקה.
3
בקערה קטנה, מערבבים את תבלינים הקרקע עם שמן זית, חומץ, שאלוט ושום ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים במנגו.
מרכיבים שתצטרך
4
מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הצדפות ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את הצדפות הצרובות לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה גדולה, לשלב את ארוגולה, עגבניות וג ' יקמה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים חצי מהרוטב המנגו וזורקים היטב. תלולית סלט ארוגולה על צלחות ולסדר את הצדפות הצרובות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
9
טפטוף את הצדפות עם רוטב המנגו שנותר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.