קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סלט צדפות חם עם פטריות וקישואים

סלט צדפות חם עם פטריות וקישואים
אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, סלט צדפות חם עם פטריות וקישואים יכול להיות סופר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גרידת לימון, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט צדפות חם מפרץ חם 20 דקות עם קישואים ואספרגוס, סלט צדפות חם, ו צדפות וסלט תרד עם רוטב חם.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את אנשובי עם גרידת לימון, מיץ לימון 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אנשוביאנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה בנקודות; מעבירים לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים 1 כף שמן הזית והפטריות למחבת; מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד שמתחילים להשחים. לחשוף ולבשל עד מכרז משחימים; להעביר את הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מתבלים את הצדפות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את הצדפות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית. להפוך את הצדפות ומבשלים 1 דקה יותר; להעביר צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מוסיפים את השאלוט למחבת ומבשלים עד שמתרככים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את היין ומבשלים, ואז מוסיפים את הקישואים ואת הפטריות ומחממים. תערבבי את רוטב האנשובי, את מיצי הצדפות ואת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
אנשוביאנשובי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מסדרים את החסה על צלחות ומעלה עם צדפות וירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
11
מקשטים עם עירית, טרגון ובוטרגה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.