סלט צדפות חם עם פטריות וקישואים
אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, סלט צדפות חם עם פטריות וקישואים יכול להיות סופר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גרידת לימון, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט צדפות חם מפרץ חם 20 דקות עם קישואים ואספרגוס, סלט צדפות חם, ו צדפות וסלט תרד עם רוטב חם.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את אנשובי עם גרידת לימון, מיץ לימון 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה בנקודות; מעבירים לצלחת גדולה.
מוסיפים 1 כף שמן הזית והפטריות למחבת; מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד שמתחילים להשחים. לחשוף ולבשל עד מכרז משחימים; להעביר את הצלחת.
מתבלים את הצדפות במלח ופלפל.
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת עד מנצנץ.
מוסיף את הצדפות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית. להפוך את הצדפות ומבשלים 1 דקה יותר; להעביר צלחת קטנה.
מוסיפים את השאלוט למחבת ומבשלים עד שמתרככים.
מוסיפים את היין ומבשלים, ואז מוסיפים את הקישואים ואת הפטריות ומחממים. תערבבי את רוטב האנשובי, את מיצי הצדפות ואת החמאה.
מסדרים את החסה על צלחות ומעלה עם צדפות וירקות.
מקשטים עם עירית, טרגון ובוטרגה ומגישים.