קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קוב לילדים

סלט קוב לילדים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט קוב לילדים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, ביצים קשות, גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: סלט מקרוני לילדים, מיקס פעוטות קראנץ, ו Kiddie Sangria.

הוראות

1
מחלקים את החסה בין שני מיכלים גדולים. בכל מיכל, לארגן חצי עגבניות, אבוקדו, טורקיה, ביצים, גבינה כחולה (אם שימוש) בשורות על גבי החסה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
כדי להפוך את הרוטב, לחלק את רוטב הסויה, חומץ בלסמי, ושמן זית בין שני מיכלים קטנים. שים את המכסים ולנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1
הסלט והרוטב יכולים להתבצע בלילה שלפני ומאוחסנים במקרר, אבל לחכות עד הבוקר לחתוך ולהוסיף את האבוקדו. הקפד לתת לילד שלך הוראות לטפטף את הרוטב על הסלט בצהריים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2
Reprinted with permission from Best Lunch Box Ever by Katie Sullivan Morford, © 2013 Chronicle Books