מעבירים עדשים חמים לקערה ומערבבים ב 1 כף חומץ ומלח ופלפל לפי הטעם. עדשים קרירות לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בסיר מביאים מים לרתיחה ומוסיפים קוסקוס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר פאן מחום ולתת לעמוד קוסקוס, מכוסה, 5 דקות. Fluff קוסקוס עם מזלג ולהעביר לקערה גדולה. מערבבים ב 1 כף שמן קריר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בקערה קטנה להקציף יחד להדביק שום, הנותרים 2 כפות חומץ, הנותרים 3 כפות שמן, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים עדשים ולהתלבש לתוך קוסקוס. סלט צינה, מכוסה, לפחות 3 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
ממש לפני ההגשה, מערבבים את שאר החומרים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
עדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
Just before serving, stir in remaining ingredients and season with salt and pepper.