סלט קינואה אדומה ואבוקדו
סלט קינואן אדום ואבוקדו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מלפפון, קינואה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 365 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 100%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו סלט קינואן ואבוקדו, סלט קינואה כרוב אבוקדו, ו סלט קינואה צנון ואבוקדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו את הקינואה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה, והמים נספגים, בערך 15 עד 20 דקות.
מורחים לתוך קערת ערבוב, ומקררים עד קר.
לאחר שהקינואה התקררה, מערבבים בעדינות את העגבניות, המלפפון והבצל. מתבלים במיץ ליים, כמון, מלח ופלפל; מערבבים לאיחוד. מחלקים את עלי התרד לצלחות סלט, ומעליהם סלט הקינואה.
מקשטים בפרוסות האבוקדו להגשה.