סלט קינואה עם עוף, אבוקדו ותפוזים
סלט קינואה עם עוף, אבוקדו, ותפוזים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 450 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם כוסברה, שום, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: סלט קינואה עם גרגיר הנחלים, תפוזים, אבוקדו ושקדים, עם ויניגרט הדרים, רומיין, תפוזים וסלט אבוקדו של נט, ו סלט קינואה עם תפוזים, פקאן וחמוציות.
הוראות
קוק קינואה על פי הוראות החבילה ו fluff עם מזלג.
להעביר לקערה גדולה ולתת מגניב.
Broiler Preheat עם מתלה להגדיר 4 עד 6 ב. מהחום. בקערה גדולה, מערבבים יחד אבקת צ ' ילי, 2 כפית. שום, גרידת ליים, 2 כפית. שמן, ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל.
מוסיפים עוף וזורקים למעיל. לשים עוף על תבנית אפייה צלייה, מפנה פעם אחת, עד השחמה מבושל דרך, על 12 דקות בסך הכל.
בואו מגניב מעט, ואז לחתוך ולהוסיף קינואה שמורות.
להוסיף מרכיבים שנותרו קינואה ועוף; לזרוק מעיל.