סלט קיסר קנדי לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 204 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, חסה רומיין, חרדל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. קוקטייל קיסר, הידוע גם בשם בלאדי מרי הקנדית, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קל} דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים שום ומלח בקערת סלט מעץ; מועכים יחד עם מזלג עד לקבלת קרם. מועכים צלפים למשחת שום. מועכים משחת אנשובי לתערובת שום עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים שמן זית ופלפל שחור לתערובת שום בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה; מערבבים פנימה רוטב ווסטרשייר, חומץ, חרדל ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להקציף חלמונים לתערובת; להקציף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים רומיין לתוך קערת הסלט וזורקים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מפזרים סלט עם חתיכות בייקון, קרוטונים וגבינת פרמזן.
פינו גריגיו, אלברינו וגבי הם הבחירות המובילות שלי לסלט קיסר. אנו ממליצים על יין לבן פריך ויבש כמו גבי, אלברי סיידו או פינו גריגיו. יינות אלה עומדים בפני הרוטב החריף ומשלימים את שאר הטעמים. אלואה לגדר טרן אלפינה ויגנטי דלה דולומיטי פינו גריגיו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלואה לגדר טרה אלפינה פינו גריגיו בצבע צהוב עז עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בעל גוף בינוני עם מינרליות טובה וגימור מדויק. משתלב היטב עם דגים ורכיכות, עופות, בשרים לבנים כמנה ראשונה או עם הארוחה