סלט קיסר תרד
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלט קיסר תרד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם אנשובי, מלח ופלפל, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו סלט פסטה תרד וקיסר, סלט תרד ובייקון עם רוטב קיסר, ו סלט ביסטרו עם רוטב תרד-קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה.
מוסיפים את הביצה ומבשלים 5 דקות, עד רך מבושל.
הסר את הביצה עם כפית מחוררת ולפצח אותו לתוך בלנדר, באמצעות כפית קטנה כדי לגרוף את כל חלמון הביצה ולבן.
מוסיפים את האנשובי, מיץ לימון, שן שום שלם וחרדל ומערבבים עד לקבלת חלקה. עם המכונה על, להוסיף 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של שמן זית בזרם דק.
מוסיפים שני שלישים של פרמזן מגוררת דק העונה עם מלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק את קוביות באגט עם 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיף את שאר פרמזן מגוררת דק יחד עם פפריקה ושום טחון ולזרוק למעיל.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה שטופה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד פריך וזהב.
באותה קערה גדולה, לזרוק את התרד עם ההלבשה, קרוטונים ואת פרמזן מגורר; העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים את הסלט לצלחות ומגישים.