סלט קלמרי כתום-ג'ינג'ר
סלט קלמרי כתום-ג'ינג'ר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 223 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם סוכר, חתיכות בגודל ביס עלי חסה חמאה מטוגנים, שמן סלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלט אבוקדו וכתום עם רוטב כתום-ג'ינג'ר, קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale, ו סלט תפוזים וג'ינג'ר.
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, במידת הצורך, לחתוך צינורות דיונון לרוחב לטבעות בעובי 1/4 אינץ'; להשאיר זרועות שלם. יש לשטוף ולנקז דיונון או צדפות.
מערבבים דיונון או צדפות לתוך מים רותחים; לכסות בחוזקה ולהסיר מחום.
בואו לעמוד רק עד דיונון מרגיש מוצק כאשר לחוץ, על 1 דקה (לא לבשל יתר על המידה או דיונון עלול להפוך גומי), או צדפות הם בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך כדי לבדוק), על 2 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומנקזים שוב ביסודיות.
יוצקים את פירות הים לתוך קערה גדולה.
לחתוך ולהשליך את הקליפה ואת הממברנה הלבנה מתפוזים. אחד בכל פעם, להחזיק תפוזים מעל קערה לחתוך בין ממברנות ופירות לשחרר קטעים לתוך הקערה. לסחוט מיץ ממברנות לתוך הקערה; להשליך ממברנות.
יוצקים קטעי תפוזים ומיץ לתוך מסננת תיל להגדיר על מחבת 1-עד 1 1/2 ליטר. שמור קטעים. מביאים מיץ לרתיחה על חום גבוה ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 2 כפות, 2 עד 6 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בשמן, מיץ ליים, שאלוט, זנגביל, סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים רוטב כתום, מקטעים כתומים, חסה, jicama, ונענע כדי דיונון; לערבב בעדינות.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם. לחלק את התערובת באופן שווה בין ארבע צלחות ארוחת ערב.