סלט קפרזה אפוי
סלט קפרזה אפוי הוא צמחוני ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 90 קלוריות. 22 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בגט, בזיליקום, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: סלט קפרזה אפוי, סלט קפרזה אפוי עם עגבניות ומוצרלה, ו אינסלטה קפרזה כל ' אמריקה (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מסדרים פרוסות בגט על תבנית עם נייר אפייה ומברישים את שני צידי כל פרוסה ב -2 כפות שמן זית.
צולים את הלחם בתנור שחומם מראש עד להזהבה קלה ופריכה, כ -5 דקות. הופכים את פרוסות הלחם ומעל כל פרוסה פרוסת עגבנייה ופרוסת גבינת מוצרלה.
מחזירים את קרוסטיני לתנור ואופים עד שפרוסות העגבניות והמוצרלה מתחממות, כ -5 דקות נוספות.
מסדרים את הקרוסטיני על מגש הגשה ומפזרים בזיליקום.
מזלפים 2 כפות שמן זית שנותרו ומפזרים קלות עוד מלח ים ופלפל שחור.