סלט קפרזה עם הפחתת בלסמי
סלט קפרזה עם הפחתת בלסמי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, דבש, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: חבילות סלט קפרזה עם הפחתת בלסמי, כריכי קפרזה עם הפחתת בלסמי, ו עוף קפרזה עם הפחתת בלסמי.
הוראות
מערבבים חומץ בלסמי ודבש יחד בסיר קטן ומניחים על חום גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד תערובת החומץ מצטמצם 1/3 כוס, על 10 דקות. הגדר את הפחתת בלסמי בצד להתקרר.
מסדרים פרוסות חלופיות של עגבניות וגבינת מוצרלה באופן דקורטיבי על מגש הגשה.
מפזרים מלח ופלפל שחור, מורחים עלי בזיליקום טריים על הסלט, ומטפטפים בשמן זית והפחתה בלסמית.