קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

סלט קפרזה עם מוצרלה ביתית

סלט קפרזה עם מוצרלה ביתית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סלט קפרזה עם מוצרלן ביתי. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, עגבניות רומא, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 72%. נסו סלט קפרזה של מלון ומוצרלה, סלט קפרזה מוצרלה מעושן, ו סלט קינואה קפרזה מוצרלה מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים ליטר מים לרתיחה. בקערה גדולה, לשבור את גבינת מוצרלה לחתיכות קטנות. מעילים את הקערית עם 1 כף מלח, ומניחים בצד. בקערה גדולה אחרת, מוסיפים את המלח הנותר לגלון השני של המים יחד עם קרח רב ככל שהוא יכול להחזיק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
זה המקום שבו זה נהיה קצת מסובך. שופכים בזהירות את המים החמים על הגבינה המלוחה. כמו קרדים מתחילים להמיס, בזהירות לבחוש עם כף עץ או מרית במשך 1 דקה. השקיעו את שתי הידיים במי הקרח כל עוד אתם יכולים לעמוד בזה, כי אתם עומדים למתוח את המוצרלה במים חמים. כדי להגן על הידיים שלך, אתה יכול ללבוש כפפות גומי אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הגבינה תשקע בתחתית הקערה, ובשלב זה עליכם לעבוד במהירות או להסתכן בבישול יתר של הגבינה והיא תהפוך לגומי. טובלים את הידיים במים החמים ומתחילים למתוח את המוצרלה. על ידי מתיחת הגבינה, אתה מבטיח שכל הגבינה נמסה לחלוטין. יוצרים את המוצרלה לכדורים בגודל עגבניות, ואז משליכים את המוצרלה למי הקרח להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
פורסים את המוצרלה בפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. על מגש הגשה מסדרים פרוסות מוצרלה ועגבניות, לסירוגין וחופפים מעט. למעלה עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מזלפים שמן זית; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
עוטפים היטב את כדורי המוצרלה שנותרו בניילון ומאחסנים במקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות