קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

סלט קפרזה עם מוצרלה ביתית

סלט קפרזה עם מוצרלה ביתית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סלט קפרזה עם מוצרלן ביתי. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, עגבניות רומא, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 72%. נסו סלט קפרזה של מלון ומוצרלה, סלט קפרזה מוצרלה מעושן, ו סלט קינואה קפרזה מוצרלה מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים ליטר מים לרתיחה. בקערה גדולה, לשבור את גבינת מוצרלה לחתיכות קטנות. מעילים את הקערית עם 1 כף מלח, ומניחים בצד. בקערה גדולה אחרת, מוסיפים את המלח הנותר לגלון השני של המים יחד עם קרח רב ככל שהוא יכול להחזיק.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
זה המקום שבו זה נהיה קצת מסובך. שופכים בזהירות את המים החמים על הגבינה המלוחה. כמו קרדים מתחילים להמיס, בזהירות לבחוש עם כף עץ או מרית במשך 1 דקה. השקיעו את שתי הידיים במי הקרח כל עוד אתם יכולים לעמוד בזה, כי אתם עומדים למתוח את המוצרלה במים חמים. כדי להגן על הידיים שלך, אתה יכול ללבוש כפפות גומי אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הגבינה תשקע בתחתית הקערה, ובשלב זה עליכם לעבוד במהירות או להסתכן בבישול יתר של הגבינה והיא תהפוך לגומי. טובלים את הידיים במים החמים ומתחילים למתוח את המוצרלה. על ידי מתיחת הגבינה, אתה מבטיח שכל הגבינה נמסה לחלוטין. יוצרים את המוצרלה לכדורים בגודל עגבניות, ואז משליכים את המוצרלה למי הקרח להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
פורסים את המוצרלה בפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. על מגש הגשה מסדרים פרוסות מוצרלה ועגבניות, לסירוגין וחופפים מעט. למעלה עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מזלפים שמן זית; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
עוטפים היטב את כדורי המוצרלה שנותרו בניילון ומאחסנים במקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות